Un nou concepte d’entitat al que no estem acostumats

 

La FEDERACIÓ CATALANA DE IOGA (FCI) és una entitat en la que hi hem de ser tots. De manera ordenada, els professionals ofereixen i els practicants reben.

La FCI és integradora i neix amb l’esperit d’unir persones de simpaties i tradicions diferents en un context de pràctica i tradició en l’àmbit del ioga, de donar suport i serveis. Es tracta de fer visibles els professionals del ioga als practicants.

Organitzem el sector que, com a conseqüència de la falta d'unitat en el passat, s'ha vist sorprès per una normativa que no s'ajusta a la seva realitat.

Estan canviant moltes coses encara que nosaltres no vulguem. Les característiques específiques de la normativa ens obliguen a tenir instruments útils i adequats per a la seva adaptació en el sector regulat del Ioga.

Ens unim amatents a la diversitat però integrats a través d'un codi deontològic, i conscients que la base de respecte i diàleg és el que fonamenta la nostra unió; perquè sabem que el ioga és molt més que un esport, que és una eina de desenvolupament global de la persona, i volem aplegar a tots aquells professionals que buscaven una plataforma comuna per a mantenir la tradició en uns moments de moda i expansió del ioga. Hem de veure aquesta pràctica de forma global, no només el que està fent un mateix, que segurament és correcte.

La paraula "professionals" potser ens xoca, però hem de tenir en compte que la denominació de “Instructor en ioga” consta en el catàleg nacional de professions. Per tant, anomenarem “professionals” a les persones que es dediquen professionalment al ioga, certificats o pendents de més acreditacions.

Si som una professió, hem de tenir un nucli social, un lloc on s’ofereixin els serveis útils i necessaris, informació, promoció, comunicació, contacte amb l’administració, etc

Insistim en què LA FEDERACIÓ SOM TOTS, els nostres preus són econòmics i molts els avantatges. Esperem gaudir de la teva simpatia i confiança.

No et demanem que deixis l’associació en la que t’has format, col·labores, etc. No la deixis però pensa que a través de la Federació hem d'unir el nostre treball a Catalunya. T’esperem.

Pertànyer a la FCI és una garantia pel practicant.