Si vols rebre les activitats puntuals de ioga de Catalunya a la teva bústia, apunta't.


 

En els nostres directoris veuràs els professionals en actiu afiliats a la Federació per si vols contactar amb algú. T'ajudem a trobar Centres de pràctica de ioga repartits per tot Catalunya amb la seva situació, dades de contacte i l'estil de ioga que ofereixen. Escoles amb l'ensenyança aplicada, activitats que es realitzen puntualment... dona una ullada.

Com que volem que la pràctica del ioga sigui habitual i còmoda, si vols rebre a la teva bústia de correu cada mes aquestes activitats puntuals dels nostres afiliats (aconsellable) t'oferim la possibilitat d'apuntar-te a la nostra llista de distribució d'activitats dels afiliats, de manera que sense cap compromís i gratuïtament rebràs de forma periòdica totes les activitats dels nostres afiliats a Catalunya, i alguns temes relacionats amb la tradició. Només ens has de deixar el correu on vols rebre-ho. En qualsevol moment pots modificar el teu e-mail o donar-te de baixa.

DRET DE RECTIFICACIÓ I CANCEL·LACIÓ

En tot moment, enviant un mail a llista@fcioga.org i en virtut de l'art. 16 LO 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, podràs exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades. La Federació Catalana de Ioga únicament farà servir les dades per enviar-te aquesta correspondència així com informació de productes o esdeveniments que puguin interessar, sense cedir mai a terceres persones aquestes dades.


He llegit i accepto les condicions d'ús.
Nom:
Email:
Repetir Email:

Imagen CAPTCHA
Escrigui el codi visible