La Federació és un nucli social i una recomanació. Totes les sol·licituds són revisades i és possible que ens posem en contacte amb tú.


La voluntat de la Federació és organitzar i unir el sector: persones, centres de pràctica i escoles de simpaties i disciplines diferents en l’àmbit del ioga, ajudar a mantenir la tradició, i ser interlocutor amb l’administració. Alhora, oferir-te les prestacions oportunes i visibilitat del teu centre o escola als practicants i estudiants. Pertànyer a la FCI és, pel practicant, una garantia de la formació del professorat.


En els diferents formularis que trobaràs s'han d'emplenar totes les dades perquè es desin, tret dels espais que diu "opcional". Tingues cura d’introduir correctament les teves dades perquè van directament a una base de dades i no son revisades. Només es revisa la sol·licitud.


La Federació esta composada per quatre associacions corresponents a les quatre províncies de Catalunya i t'has d'afiliar a una d’elles sense cap despesa.


HI HA CINC DIRECTORIS:

  • El primer es personal. Aquesta afiliació es obligatòria per qui vulgui formar part de la FCI, desprès de fer-la rebràs una contrasenya per “Obrir sessió personal” i allà pots fer modificacions i la resta d’afiliacions.

    Les prestacions fan referència de forma personal. (Si volguessis, tens la possibilitat d’afiliar-te i no sortir en el directori personal).

  • El segon es dels centres afiliats. Si tens centre, un cop inscrit amb el teu estil de ioga. Pots posar gratuïtament en la nostra agenda totes les activitats puntuals que realitzis en el centre. Fem publicitat on-line de les activitats, a mes d’enviar llista de distribució.

  • El tercer es d’escoles de formació. Hi veuràs tres modalitats a les que pertanya perquè puguis escollir quina es la formació que ofereixes.

  • El quart es d’escoles col·laboradores de la FCI. Hi tindràs presencia gratuïtament si un cop afiliada la teva escola, compleixes els propòsits del BOE, Reial Decret 1034/2011 del 15 de juliol, amb semblances al programa establert allà i un mínim de 400 hores continuades com un paquet d’ensenyança en varis anys. Aquets alumnes es tenen que inscriure tots a la FCI i van directament al curs de primers auxilis, riscos laborals i opcionalment pedagogia. La FCI entrega certificat conjunt per presentar a les properes convocatòries d’Acreditació.

  • El cinquè no es directori, sinó mapa de situació de centres i escoles a Catalunya. (Es recomanable que quan posis l’adreça no posis el pis.)


Entendrem la classificació de:

-Afiliació personal: Tots els serveis s’ofereixen de forma personal.

-Afiliació centre de pràctica: On els practicants actuen en la seva pràctica de ioga.

-Afiliació escola de formació: On els practicants es formen com a professionals del ioga, o es fan formacions alineades amb la pràctica del ioga.

Encara que el centre i l'escola siguin el mateix, son dues funcions diferents i dos directoris d'informació diferents. Per tant son dues afiliacions; La del centre i la de l'escola.


Preus

Els pagaments de les diverses afiliacions és anual i es realitza mitjançant rebut al compte que anotis. No hi ha altre forma. Es renova automàticament, excepte que ens comuniquis la renúncia amb un mes d’antelació.

* El DNI/NIE és obligatori perquè suposa el nexe d'unió de les dades, però en cap cas sortirà com a informació visible de dades.


L'afiliació del centre i l’escola tenen un 40% de descompte fins a finals de mes

  • Afiliació personal 35€ anuals. La teva afiliació personal sortirà en un directori per poblacions com a persona formada que abraça’s un codi deontològic. Visible als teus alumnes, i també com a borsa de treball del territori on actues, Aquesta afiliació dóna dret a totes les prestacions personals de la Federació.
  • Afiliació centre de pràctica 75€ anuals (ARA I FINS A FINALS DE MES - MENYS 40% = 45€) el primer any. L'afiliació d’un centre dóna dret a la presencia en el directori, mapa de situació, estil que s'ofereix i recomanació de la Federació. A més de publicar gratuïtament les activitats en la nostra agenda i mitjans on-line. Tot visionat pel practicant.
  • Afiliació de l’escola de formació en ioga 75€ anuals (ARA I FINS A FINALS DE MES - MENYS 40% = 45€) el primer any L'afiliació d’una escola dóna dret a la presència en el directori, mapa de situació, estil que s'ofereix en les diferents formacions, publicitat i recomanació de la Federació. Tot visionat pel practicant.

La FCI es reserva el dret de modificar els preus anualment, sempre sota avís amb dos mesos d’antelació, les devolucions portaran un recàrreg de 3€.

La Federació hem de ser tots. Afilia’t.

Ho fem fàcil als practicantsEntrar a la afiliació personal. Rebràs la contrasenya per e-mail

Obrir Sessió Personal.